The royal dress


Ved første øyekast syntes jeg ikke noe særlig om kjolen, faktisk. Jeg ble rett og slett skuffet. Men etter å ha sett på den en time var jeg trollbundet. HE-RR-I-GUD for en kjole! Den er så fin. Så kongelig, så passelig, spesielt når det gjelder at den ikke kan være for prangende, eller avslørende.
Jeg har ikke flere ord. Se på den! Perfekt! Yndlingsdelen var korsettet, og bare SE på detaljene nederst på skjørtet. OG blondene, the school of needlework, som laget blondene måtte vaske seg på hendene hvert 30 min. Synes det sier litt når det gjelder hvor mye arbeid som er lagt i blondene, for å ikke snakke om selve kjolen!

Generelt så er hun vakker da, dere!

Ok, jeg MÅ innrømme jeg begynte å felle noen tårer når jeg så the number 2 dress, også av Sarah Burton. Kjolen var en drøm, og det er AKKURAT slik en brudekjole skal se ut i mine øyne. Kan ikke si mer her heller. Lar kjolen snakke for seg selv.


Må også legge til at jeg har sett HELE bryllupet to ganger (enda ikke lei), lest alt mulig når det gjelder kjolen ++, og har sett to bryllupsspesialer om Kate og William og om selve bryllupet. Men nå er jeg bare deprimert da, for jeg vet jeg aldri kommer til å få noe lignende.

Ønsker disse to ALT godt!

5 kommentarer

Maia og Stine-Lise

30.apr.2011 kl.21:57

Skjønner godt at du ønsker de godt! Digget kjolene også [: -Maia

ginger

30.apr.2011 kl.22:32

IKKE DU OG

marwir

01.mai.2011 kl.10:34

ginger: VISST FAEN!!

Siri ;D

02.mai.2011 kl.17:24

Herregud!! Jeg har også sett alt om bryllupet, kjolen og spesialer :D

Elsket kjolen og alt!!

S

02.mai.2011 kl.19:07

Akkurat samme her :)

Skriv en ny kommentar

hits