Perfection

Jeg liker ikke de såkalte "perfekte" guttene. Brune fotballspillere med voks i håret og sixpack. Perfekt er kjedelig. Jeg liker heller de tullete, morsomme, smårare guttene med krøller i håret, som de fleste egentlig bare synes er litt sær. Jeg synes de er langt mer sjarmerende.

Jeg synes de som synger "perfekt," helt rent og har stålkontroll på det tekniske ikke nødvendigvis er de som er finest å høre på. De som synger med kraft og innlevelse, og rett fra hjerte er de jeg liker å høre på. Det samme gjelder dans, instrumentspilling og egentlig alt annet.Angus & Julia Stone - Take You Away

Jeg synes ikke jenta med det "perfekte" utseendet er den peneste. Jeg synes det er kjedelig, og jeg husker sjeldent et "perfekt" ansikt. Jeg synes jenter som har noe spesielt er de vakreste. Store lepper, gigantinske øyne, en liten glipp mellom tennene, ekstremt krøllete hår eller markerte, tykke øyenbryn. De ansiktene husker jeg, de synes jeg er de vakreste.

Kort fortalt, jeg liker egentlig ikke det perfekte. Jeg liker det som er rart og annerledes. Det som de fleste ser på som perfekt ser jeg er på som kjedelig. Jeg synes det rett og slett er uinteressant. Så hvorfor søker jeg alltid etter perfeksjon i meg selv når jeg ikke engang liker det perfekte? Jeg som ikke engang tror på at det finnes noe perfekt. Jeg gir ikke mening..

- Inga Mageli

6 kommentarer

sara

16.jun.2011 kl.17:34

hvem er inga mageli?

marwir

16.jun.2011 kl.19:21

trykke på linken det, så finner du det ut

Regine

18.jun.2011 kl.15:14

fint!

johanna-sofia

20.jun.2011 kl.00:57

Du är välkommen in till smyckesshoppen Creativity vars smycken bärs av människor runt om i Europa och av även storbloggare som Lisaplace, Felicia Frithiof, Hannalicious, Karna och Fanny Lyckman. Creativity har blivit omtalat som ?Hetaste webbshoppen just nu? och är mest känd för sina crystal bullet halsband. Men det finns mycket annat också som cuffs, neck wires, spears, crystals, ringar, dreamcatchers & raven skull smycken, som är det senaste modet från usa.

Beställningar & frågor skickas till; johanna-sofia@hotmail.se

VÄLKOMMEN!

http://creativity.webblogg.se/

gingærn

21.jun.2011 kl.23:56

Amen.

NINA

15.jul.2011 kl.20:27

Da deler vi samme syn ;)

Skriv en ny kommentar

hits